Lämpötilasäädel­tyjä kuljetuksia
yli 40 vuotta

Elintarvike­kuljetukset alkutuotannosta tukun kautta kauppaan

E. Laaksonen Oy on tuottanut laadukkaita kuljetuspalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille yli 40 vuoden ajan. Olemme erikoistuneet elintarvikekuljetuksiin, jonka lisäksi palvelemme myös kappaletavara- ja muuttokuljetuksissa.

Toimipisteemme sijaitsee Ruskolla Varsinais-Suomessa ja palvelemme asiakkaita koko Etelä-Suomen alueella. Kuljetusalueeseemme kuuluvat mm. Turku, Forssa, Salo, Helsinki, Rauma, Pori ja Loimaa.

Huolella hoidetut kylmä- ja lämpökuljetukset

Kuljetamme useita erilaisia tuoretuotteita kuten muun muassa leipomotuotteita, vihanneksia sekä maito-, liha- ja kalatuotteita. Myös herkästi pilaantuvat pakaste- ja jalostetuotteet kulkevat huolella perille kauttamme.

Pakastetuotteille löytyy autoistamme erillinen lämpösäädelty pakasteosasto. Seurannalla pystymme paikantamaan autojemme sijainnin, missä lämpötilassa tuote kulkee sekä huolehtimaan työseurannastamme.

Laadukkaita sopimus­kuljetuksia tarpeiden mukaan

Sopimuskuljetustemme laadusta ja luotettavuudesta kertovat pitkät asiakaskumppanuudet, jopa yrityksen alku ajoilta lähtien. Olemme helposti lähestyttävä yritys ja pidämme yhteistyöstä, missä asioita hoidetaan suoraan asianomaisten kesken, Näin pystymme tarvittaessa reagoimaan asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin nopeastikin.

Haluamme tehdä oikeasti sujuvaa yhteistyötä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää teidän kuljetustarpeistanne!